Käyttöehdot

1. Edellytykset
Tulemalla verkkosivuilla http://Suviisotalo.fi suostut noudattamaan näitä käyttöehtoja, kaikkien sovellettavien lakien ja määräysten sekä hyväksyy, että hän vastaa noudattavat paikallisia lakeja. Jos et hyväksy näitä ehtoja, et saa käyttää tai päästä tämän sivuston. Materiaalit tällä sivustolla on suojattu tekijänoikeus-ja tavaramerkki lait.

2. Materiaalit ja tekijänoikeudet
Lupa myönnetään tilapäisesti ladata yhden kopion materiaaleista (tiedot tai ohjelmistot) on Suviisotalo.fi  verkkosivuilla henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen tilapäinen katselun. Tämä on toimiluvan myöntämisestä, ei omistusoikeuden siirto, ja tämän lisenssin et saa:
Muokata tai kopioida materiaaleja
Käyttö materiaalit kaupallisiin tarkoituksiin tai julkisen näytön (kaupallinen tai ei-kaupallinen);
Yritä purkaa tai kääntää ohjelmistoa saataville Suviisotalo.fi verkkosivuilla;
Poista kaikki tekijänoikeutta tai muuta muistiinpanoja materiaalista; tai
Aine on siirrettävä toiselle henkilölle tai “peili” materiaalin muulla palvelimella.
Tämä lisenssi päättyvät automaattisesti, jos rikot jotakin näistä rajoituksista ja voivat irtisanoa Suviisotalo.fi tahansa. Kun lopetat katselun näiden materiaalien tai päätyttyä tämän lisenssin, sinun täytyy tuhota ladatut materiaaleja, joissa omistat, joko sähköisessä tai painetussa muodossa.

3. Disclaimer
Materiaalit on Malax.tvs verkkosivuilla annetaan samalla tavalla. Suviisotalo.fi anna mitään takuita, suoria tai epäsuoria ja ja täten hylätä ja kieltää kaikki muut takuut, mukaan lukien rajoituksetta oletetut takuut tai soveltuvuudesta kaupankäynnin, sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen tai puute tekijänoikeuksien loukkaus tai muuhun oikeuksien loukkaamista.
Muista takuista Suviisotalo.fi ole tai anna mitään tietoja tarkkuus, odotettavissa olevista tuloksista tai luotettavuutta materiaalien käyttöä verkkosivustollaan tai muutoin liittyvät tällaisia ​​aineita tai sivustoja linkitetty näille sivuille.

4. Rajoitukset
Missään tapauksessa tai sen toimittajat eivät ole vastuussa mistään vahingoista (mukaan lukien, rajoituksetta vahingot tietojen katoamisesta tai voiton vuoksi tai liiketoiminnan keskeytyksestä) johtuvat käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää materiaalia Suviisotalo.fi .Verkkosivu vaikka Suviisotalo.fi . Suviisotalo.fi  tai valtuutettu edustaja on ilmoittanut suullisesti tai kirjallisesti tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta. Koska jotkut lainsäädäntö ei salli rajoituksia epäsuorien takuiden tai vastuun rajoitukset välillisistä tai satunnaisista vahingoista, nämä rajoitukset eivät välttämättä koske sinua.

5. Sisällön ja laadun
Materiaalit esiintyvät Suviisotalo.fi sivusto voi sisältää teknisiä, kirjoitusvirheitä, tai valokuvan virheitä. Suviisotalo.fi ei takaa, että minkä tahansa materiaaleista verkkosivustollaan ovat tarkkoja, täydellisiä tai virta. Malax.tv voi milloin tahansa muuttaa sisältöä ilman erillistä ilmoitusta. Malax.tv ei sitoudu päivittämään materiaaleja.

6. Linkit
Suviisotalo.fi ei ole tarkistanut kaikkia sivustolle linkitetyn verkkosivuillaan eikä ole vastuussa niiden sisällöstä linkitetyn sivuston. Sisällyttäminen mikään linkki ei merkitse hyväksyntää sivuston Suviisotalo.fi. Minkä tahansa tällaisen linkitetty sivusto on omalla vastuullasi.

7. Muutokset
Suviisotalo.fi  voi milloin tahansa muuttaa näitä ehtoja verkkosivuillaan ilman erillistä ilmoitusta. Käyttämällä tätä sivustoa sitoudut nykyisen version näitä käyttöehtoja.